Хотел Прермиер

 

 За нас

 

Дооел „Ја-Са“ Хотел- Ресторан „Премиер“ е фирмата која носи успеси од 2005 година до денес.

Стабилноста на фирмата и успесите на нашите деловни соработници како и на нашите гости се и наш успех.

За тоа дека фирмата расте и се равива говори и фактот дека е во тек изградбата на „Премиер центар“ - Хотел-ресторан кој се наоѓа во строгиот центар на градот.

Местоположба

Хотел ресторанот Премиер лоциран е во непосредна близина на бензинската пумпа на Макпетрол во Битола, до Клиничката Болница, на 500 метри од познатата улица „Широк Сокак ”.

designed by designed by