Хотел Прермиер

 

 

 Ресторанот во хотелот е со капацитет од 350 лица.

Во ресторанот се служат разни топли и ладни предјадења, јадења и останати специјалитети.

Влијанието на различните култури од минатото на овие простори оставило значаен белег и врз традиционалната кујна. Мешавината на зачини, намирници и вкусови како сплет кај локалните специјалитети, богатството на ориенталните вкусови, вкусовите на медитеранот или интернационалната кујна ја прават кујната на Премиер да биде едноставно чувство на задоволство и уживање. 

 

 

Потполното задоволство не може да биде комплетно ако не е надополнето со квалитетен избор на домашни вина од селектирани винарски визби.

Ресторанот и двете сали за состаноци се двоива целина која овозможува одржување на деловни средби кои предвидуваат оброци или пак само кафе паузи и закуски.

Ентериерскиот елегантен и топол израз преку хармонијата на боите и формите и високопрофесионалната топла услуга на персоналот го прават секој поминат момент во објектот автентичен и посакуван да се повтори.

Погледнете го нашето мени и винска карта.

Нашиот ресторан Ви нуди можност за организирање на разни свечености: коктели, свадби, крштевки, матури и слично.

designed by designed by