Хотел Прермиер

 

Контакт

 

Контактирајте не и резервирајте

Адреса: ул.Лавчански пат бб

тел:    +389 47 20 20 60 
          +389 47 20 20 90
факс:  +389 47 23 74 56

 

designed by designed by