Хотел Прермиер

 

 

  Хотелот е изграден во 2005 г значи станува збор за современ хотел, изграден по најнови стандарди и методи.

Хотелот располага со 14 соби и 2 апартмани.

За да обезбедиме на нашите гости удобност и конфор сите соби се:
• климатизирани,
• уредени со модерен мебел
• со телевизор со сателитска прием на канали,
• интернет (безжичен),
• купатило
• а апартманите се со сопствени кујни.

Изборот на колоритот на бои, ткаенини, парчиња на мебел и други ентериерски компоненти во собите но и во останатите простории на хотелот обезбедуваат амбиент со пријатна ненаметлива и топла атмосфера.

Типот на собите се: 8 соби се со по 2 легла, 2 соби се со по 3 легла, 4 соби се со по 1 легло

Апартманите се: едниот е со 2 легла а другиот е со 2 соби (едната е со 4 легла а другата е со 2 легла).

designed by designed by